ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Zuignaphaak kind dier 5 stuks

Zuignaphaak kind dier 5 stuks


Productbeschrijving Zuignaphaak Kind Dier 5 Stuks Maak kennis met de speelse en functionele Zuignaphaak Kind Dier 5 Stuks van Green Emma. Deze set van vijf zuignaphaken, ook bekend als ophanghaken of

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving Zuignaphaak Kind Dier 5 Stuks

Maak kennis met de speelse en functionele Zuignaphaak Kind Dier 5 Stuks van Green Emma. Deze set van vijf zuignaphaken, ook bekend als ophanghaken of zuignapsteunen, zijn ontworpen in de vorm van verschillende dieren. Ze zijn ideaal voor het ophangen van allerlei voorwerpen, van tandenborstels en oordopjes tot tekeningen en petten. Met hun kleurrijke en aantrekkelijke dierendesigns, variërend van boerderijdieren tot wilde dieren, zullen deze haken zeker de aandacht van kinderen trekken en hen helpen hun spullen georganiseerd te houden. Let op, deze zuignaphaken zijn niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Voordelige en veelzijdige Zuignaphaak Kind Dier 5 Stuks

De Zuignaphaak Kind Dier 5 Stuks is een goedkope en voordelige oplossing om de kinderkamer of badkamer netjes en georganiseerd te houden. Deze ophanghaken zijn eenvoudig te installeren op elk glad oppervlak en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Of het nu gaat om het ophangen van handdoeken na een bad, het veilig bewaren van oordopjes, of het tentoonstellen van de nieuwste tekeningen van uw kind, deze zuignaphaken zijn de perfecte keuze. Ze zijn ook ideaal voor feestjes of andere gelegenheden waar kinderen hun spullen op een leuke en gemakkelijke manier willen ophangen.

Productspecificaties

- Aantal: 5 stuks - Ontwerp: Assorti boerderij- of wilde dieren - Materiaal: Kunststof - Installatie: Zuignap - Afmetingen: Ongeveer 4x3x5 cm - Gebruik: Geschikt voor het ophangen van diverse voorwerpen - Leeftijd: Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
93279
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
8717568758251
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod