ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh

Houten speeltoestel in de tuin: verwen je kinderen met eindeloos plezier

Maak de lente extra leuk met een houten speeltoestel van Little Tikes in de tuin. Geef ze hun eigen plek waar ze kunnen spelen en verkennen. Bij ons shop je de speeltoestellen van hout met méér dan 50% korting op de adviesprijs!

Veiligheid en kwaliteit: Little Tikes

De houten speeltoestellen van Little Tikes staan bekend om betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom zijn ze de ideale keuze voor het speelplezier van je kind. De hoge kwaliteit van de producten zorgt voor duurzaam en actief vermaak voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar oud.

Ontdek het houten buitenspeeltoestel met 2 verdiepingen: een wereld van plezier

Laat je verrassen door het houten speeltoestel van Little Tikes, een aanwinst voor iedere achtertuin, speeltuin of kinderopvang. Dit speeltoestel is ontworpen met oog voor detail en veiligheid. Het houten speeltoestel heeft een ruim bovendek, een overdekte speelruimte beneden én een ingebouwde picknicktafel voor gezellige picknick pauzes of om op te knutselen. Voor de groene vingers zijn er bloembakken aan de ramen van de bovenverdieping.

- Ontworpen met veiligheid als topprioriteit

- 261,6 cm lang x 231,1 cm breed en 121,9 cm hoog

- Geschikt tot 4 kinderen

- Picknicktafel, overdekte speelruimte, verdieping, bloembak

Bekijk hem hier!

Avontuurlijk houten speeltoestel met glijbaan: speelplezier gegarandeerd

Maak kennis met het houten speeltoestel met glijbaan: Little Tikes Bobcat Ridge. Dit houten speeltoestel heeft nog veel meer dan alleen een glijbaan. Kinderen kunnen hun klimvaardigheden testen op de rotsklimmuur, bewegen over het klimnet of balanceren over de hangbrug. Op het speeltoestel is ruimte voor tot wel 12 kinderen. Er is dus altijd wel iets te doen voor iedereen.

Het speeltoestel zelf is gemaakt om lang mee te gaan, van stevig en duurzaam hout. Veiligheid is belangrijk, dus je vindt overal handige handgrepen en veiligheidsrails. Voor de zonnige dagen worden er handige zonneschermen meegeleverd, die je makkelijk kunt bevestigen voor extra schaduw. Kortom, het Bobcat Ridge houten speeltoestel met glijbaan is de perfecte combinatie van avontuur, plezier en veiligheid!


- Ontworpen met veiligheid als topprioriteit

- 800 cm lang x 500 cm breed en 320 cm hoog

- Geschikt tot wel 12 kinderen

- Glijbaan, rotsklimmuur, klimnet, hangbrug, schommels

Bekijk hem hier!

Breng plezier naar buiten met houten speeltoestellen

Nu het wat warmer begint te worden is er eigenlijk geen beter moment om je tuin te transformeren. Met de houten speelhuisjes van Little Tikes krijg je de perfecte mix van plezier, veiligheid en duurzaamheid. Benieuwd naar andere manieren om je kinderen te vermaken? Bekijk dan ons aanbod speelgoed.

Ontdek speelgoed