ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh

Vier Koningsdag 2024 met de leukste oranje accessoires

Koningsdag 2024 komt er weer aan en dat betekent dat heel Nederland oranje kleurt met oranje accessoires. Bij Budgetland weten we precies hoe je deze dag extra speciaal maakt. Doe inspiratie op en bekijk onze leukste oranje accessoires

Wanneer is het Koningsdag?

Koningsdag is ieder jaar op dezelfde datum, namelijk 27 april. Koningsdag is dé dag waarop we in Nederland groots uitpakken om de verjaardag van de koning te vieren. Het is een feest vol gezelligheid, saamhorigheid en natuurlijk heel veel oranje! Bij Budgetland vind je de leukste accessoires voor Koningsdag, kijk snel verder.

Je fiets versieren voor Koningsdag

Op Koningsdag is het super leuk om je fiets in het oranje te versieren. Met oranje slingers, oranje vlaggetjes en oranje fietsvlaggen fiets je in stijl naar de leukste evenementen. Ook een versierde fiets? Koop de producten hieronder!

4 must-have oranje accessoires voor je Koningsdag outfit

Koningsdag is pas echt compleet met de juiste accessoires, of je nou naar een oranjemarkt gaat of een Koningsdag festival. Zo maakt een gekke oranje bril je feestlook helemaal compleet. Maar, er is meer om je outfit mee aan te vullen.

1. Draag een opvallende oranje pruik of fleur je haar op met oranje hairextensions.

2. Neem een oranje toeter mee op pad en breng de feestsfeer tot leven.

3. Zet een gekke oranje hoed of pet op je hoofd.

4. Wikkel jezelf in een gezellige hollandse sjaal.

De leukste oranje decoraties en accessoires voor in huis

Vergeet niet om je huis of straat leuk te versieren voor Koningsdag om alvast in de stemming te komen. Oranje ballonnen, leuke vlaggetjes en een oranje vlag mogen eigenlijk niet ontbreken. Tover je huis om tot een gezellige plek die geschikt is voor een koningsdagborrel of -barbecue.

Begin nu met voorbereiden voor Koningsdag

Het is de hoogste tijd om je voor te bereiden op een Koningsdag vol feest en plezier. Of je nu de straat op gaat, thuis een feestje viert of gewoon geniet van de gezelligheid met familie en vrienden. Met de juiste oranje accessoires en versieringen maak je er een onvergetelijke dag van.

Dus… waar wacht je nog op?

Koop oranjeartikelen >